De opbrengst van Kinderfestival Wageningen 2017 komt geheel ten goede aan een prachtig doel: Speelgoedbank Wageningen.

Logo Speelgoedbank Wageningen

Speelgoedbank Wageningen wil alle kinderen in Wageningen en omgeving die niet de financiële middelen hebben om speelgoed te kopen helpen. En dat is nodig:

Steeds meer mensen moeten rondkomen van een klein budget. Speelgoed is geen eerste levensbehoefte, maar door te spelen kunnen kinderen zich ontwikkelen. Ieder kind heeft het recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders!

Voor deze kinderen is een cadeau met hun verjaardag of een cadeautje met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. Wij willen deze kinderen helpen en hun leven een klein beetje leuker maken!

Wij zamelen bruikbaar speelgoed in dat heel en compleet is en geven het door aan gezinnen in Wageningen en omstreken die van weinig geld rond moeten komen.

Om dit mooie doel te steunen heeft Kinderfestival Wageningen in 2017 als thema Spelen voor Spelen. Ieder kind verdient het om te kunnen spelen. En daar draagt u aan bij als u zaterdag 20 mei het Kinderfestival bezoekt, of als u sponsor wordt.