De opbrengst van de horeca van Kinderfestival Wageningen 2021 is ten goede gekomen aan een prachtig doel: Speelgoedbank Wageningen.

Logo Speelgoedbank Wageningen

Speelgoedbank Wageningen wil alle kinderen in Wageningen en omgeving die niet de financiële middelen hebben om speelgoed te kopen helpen. En dat is nodig:

Steeds meer mensen moeten rondkomen van een klein budget. Speelgoed is geen eerste levensbehoefte, maar door te spelen kunnen kinderen zich ontwikkelen. Ieder kind heeft het recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders!

Voor deze kinderen is een cadeau met hun verjaardag of een cadeautje met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. Wij willen deze kinderen helpen en hun leven een klein beetje leuker maken!

Wij zamelen bruikbaar speelgoed in dat heel en compleet is en geven het door aan gezinnen in Wageningen en omstreken die van weinig geld rond moeten komen.

Om dit mooie doel te steunen heeft Kinderfestival Wageningen in 2023 als thema wederom Spelen voor Spelen. Ieder kind verdient het om te kunnen spelen. En daar draagt u aan bij als u zaterdag 24 juni het Kinderfestival bezoekt, of als u sponsor wordt.

Dat helpt echt!

Ook de opbrengst van Kinderfestival Wageningen 2017 ging naar de sympathieke Speelgoedbank Wageningen. En dat bedrag van in totaal 2500 euro heeft flink geholpen. In 2018 mochten we zelfs 2750 euro overmaken naar de speelgoedbank:

Vorig jaar hebben we een super mooi bedrag mogen ontvangen van Ronde Tafel Wageningen! Dit bedrag heeft ervoor gezorgd dat we cadeautjes konden bijkopen voor de kinderen voor de feestdagen en verjaardagen. Daarnaast heeft de donatie een grote waarde omdat we hierdoor ons minder zorgen hoeven te maken voor het betalen van onze vaste lasten.