Kinderfestival Wageningen 2017

Zaterdag 20 mei 2017

Het Kinderfestival komt steeds dichterbij. Nog maar 18 nachtjes tot 20 mei! 🙂 En om dat aan iedereen te laten zien zijn we bezig om op zoveel mogelijk plekken posters op te hangen. In scholen, kinderdagverblijven, de bibliotheek en winkels.

En jij kan helpen! Hoe? Door je eigen Kinderfestival-flyer of poster te printen en op te hangen. De digitale flyer (PDF, 4 MB) kun je hier downloaden. Dankjewel!

Screenshot van de Kinderfestival Wageningen 2017 flyer.

Het Kinderfestival Wageningen kan niet georganiseerd worden zonder hulp. Wilt u ook een steentje bijdragen aan het goede doel? Alle bijdragen welkom!

Mogelijkheden sponsoring

Voor het Kinderfestival 2017 zijn drie sponsorniveau’s beschikbaar:

  1. Bronzen sponsor: voor bedragen boven 100 Eur komt uw naam of logo op spandoeken op het terrein en op de website!
  2. Zilveren sponsor: draagt u 250 Eur of meer bij? dan adopteert u automatisch een attractie en prijkt de naam van uw bedrijf of organisatie op het betreffende toestel. Heel Wageningen kan er niet omheen dat u bijdraagt aan het Kinderfestival – wie wil dat nu niet!
  3. Gouden sponsor: vanaf 1000 EUR. Neem zeker contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u een geldbedrag doneren of in natura bijdragen om dit evenement mogelijk te maken dan kunt u contact op nemen met:

Nu is het moment om bij te dragen aan een mooi festival en een prachtig goed doel.

Kinderfestival Wageningen is in 2017 hét gratis evenement voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Met springkussens, draaimolens, schminken en nog veel meer! Op zaterdag 20 mei van 10 tot 18 uur zal het een groot feest worden.

Mocht je het Kinderfestival editie 2017 willen sponsoren, dan kan dat nog! Lees meer over de mogelijkheden.

Leave a comment